Un bărbat și-a stropit casa cu benzină și i-a dat foc, la Mălini

Vineri, 1 aprilie 2022, la ora 21:52, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Mălini au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat din comuna Mălini, județul Suceeava, și-a dat foc la casă.

A fost identificat Ilie T., de 52 de ani, care locuiește singur în casa sa din chirpici din sat Văleni Stânişoara, comuna Mălini. 

Din cercetări a rezultat că în jurul orei 21:30, pe fondul unor nemulțumiri pe care bărbatul le avea cu privire la niste lucrari de constructii care nu i-au mai fost prestate în cursul aceleași zile de către o echipă de lucrători, a provocat scandal și a amenințat vecinii că o sǎ-și dea foc la locuință. În acest sens, bărbatul a aruncat cu benzină pe un perete exterior al casei sale și l-a aprins, dar fiind o cantitate mică de combustibil, focul s-a stins, astfel încât nu a ars nimic și nu au fost provocate pagube materiale.

La fata locului au intervenit pompieri voluntari din comuna Malini si din cadrul Detașamentului de Pompieri Fălticeni care au constatat că nu a fost nici un pericol de propagare cǎtre alte locuințe sau anexe.

Bărbatul a fost transportat de cǎtre polițiști și echipajul de pe ambulanța Fǎlticeni la Secția de Psihiatrie din Burdujeni pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.

Nu s-a impus întocmirea unui dosar penal întrucât nu a fost constatată săvârsirea vreunei infracțiuni, neexistând risc de propagare a incendiului la alte locuințe.
Mai nouă Mai veche