Un minor angajat de un vecin să-l ajute la treburile gospodărești și-a tăiat degetul arătător cu o drujbă găsită în curte, la Dumbrăveni

Sâmbătă, 2 aprilie 2022, Poliția orașului Salcea a fost sesizat prin 112, la ora 17:35, de către Marius H., din municipiul Suceava, cu privire la faptul că în timp ce se afla la locuința unchiului său Gigi A. din comuna Dumbrăveni, imobil de care are grijă în lipsa proprietarului, i-a solicitat unui minor carelocuiește în apropiere să-l ajute la unele activități gospodărești, contra ccost. 

La un moment dat, minorul de 17 ani a pornit o drujbă pe care o găsise în curtea imobilului și care fusese folosită pentru tăierea unor lemne din curte, ocazie cu care, din neatenție, a atins cu mâna stângă lama drujbei. În aceste condiții minorul a suferit o tăietură la degetul arătător, fiind solicitată intervenția ambulanței care l-a transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche