Accident în centrul municipiului Rădăuți provocat de un tânăr beat la volan

Sâmbătă, 2 aprilie 2022, la ora 13:57, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată cu privire la faptul că în zona centrală a municipiului Rădăuți a avut loc un eveniment rutier cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto este băut.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că în jurul orelor 13.56, CristianB., din municipiul Onești, județul Bacău, în timp ce conducea autoturismul Dacia pe strada Ștefan cel Mare, ajungând la intersecția cu strada Piața Unirii a efectuat viraj dreapta, a intrat pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul Opel condus de Maria T., din comuna Straja, care se afla oprit la semafor pe strada Piața Unirii, pe banda de circulație de lângă axul drumului, orientat cu fața spre strada 1 Mai.

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea celor două autoturisme, fără a fi înregistrate victime omenești.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ conducătoarei autoturismului Opel și pozitiv, indicând o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul conducătorului autoturismului Dacia. 

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde, cu consimțământul său, i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche