Tânăr bătut de vecinul pe care l-a trezit din somn sunând la interfon, în cartierul George Enescu al municipiului Suceava

Marți, 12 aprilie 2022, la ora 13.59, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către Claudiu P., de 31 de ani, cu privire la faptul că a fost amenințat de un vecin în timp ce se afla în scara unui bloc de pe strada Zorilor din localitate.

Apelantul le-a povestit polițiștilor că marți, în jurul orelor 13.59, în timp ce se afla la intrarea în scara blocului a fost abordat de vecinul Iulian G., de 46 de ani, care i-a reproșat acestuia faptul că într-una din serile anterioare l-ar fi apelat prin intermediul postului de interfon pentru a-i deschide ușa de acces la o oră înaintată, deranjând membrii familiei. Între cei doi s-a creat un conflict verbal, iar în deplasarea sa către locuință tânărul susține că a fost amenințat de agresor cu acte de violență fizică și lovit cu palma peste cap, incident ce i-a creat o stare de temere, sesizând organele de poliție.

În cauză urmează a fi efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „amenințare”, fapte sesizate de victimă prin plângerea prealabilă formulată.
Mai nouă Mai veche