VIDEO Răni grave suferite de victimele accidentului din Rădăuți. Prietenii celor doi tineri fac apel pentru donare de sânge

Cei doi tineri care au supraviețuit accidentului produs marți, 12 aprilie 2022, pe strada Putnei din municipiul Rădăuți au suferit leziuni foarte grave. 

Conform medicilor, șoferul de 21 de ani a fost diagnosticat cu „politraumatism, traumatism cranio-cerebral nivel mediu, traumatism cranio-facial sever, contuzie toraco-abdominala, contuzie renala dreapa”. Tânărul a rămas internat la Terapie Intensivă. 

Tânărul în vârstă de 18 ani a fost diagnosticat cu „politraumatism, stop cardio-respirator resuscitat, tramuatism cranio-cerebral grav (cu fracturi, hematom subdural, contuzii cerebrale), fracturi la nivelul coloanei cervicale, fracturi costale și contuzii pulmonare, fracturi multiple la nivelul bazinului”. Tânărul a rămas internat la Neurochirurgie ATI. 

Între timp, prietenii tânărului de 18 ani au făcut apel pe Facebook la donare de sânge necesar pentru intervențiile chirurgicale. 

Mai multe informații: 

Mai nouă Mai veche