Cum s-a produs accidentul mortal de la Rădăuți: un tânăr șofer circula cu viteză, a depășit neregulamentar și s-a izbit cu mașina într-un stâlp

Marți, 12 aprilie 2022, în jurul orei 12:25, pe raza municipiului Rădăuți s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui bărbat și rănirea altor doi. Accidentul s-a produs pe strada Putnei, în interiorul municipiului Rădăuți, la ieșirea spre localitatea Gălănești.

Un autoturism Audi înmatriculat în România dar prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă, condus de Cristian Ionuț Vijelie, de 21 de ani, din Gălănești, a intrat în depășirea unei coloane de vehicule poziționată în spatele unui autoturism MiniCooper condus de Andreea Georgiana I., de 27 de ani, din Dornești, care se angajase intr-un viraj la stânga pe o stradă secundară.

Autoturismul Audi care a intrat în depășirea coloanei, pentru a evita coliziunea cu autoturismul MiniCooper, a virat stanga intrând în coliziune violentă cu un stâlp de energie electrică.

În urma impactului, Vasile Sacaleanu, de 18 ani, din Rădăuți, paasager în autorismul Audi, a decedat la fața locului. Șoferul și un alt pasager, Adrian Ilie P., de 19 ani, din Dornești, sunt răniți grav fiind transportați la unități medicale.

Șoferul deține permis de conducere valabil și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din autoturismul MiniCooper care era condus de o femeie și în care se mai afla copilul acesteia nu au rezultat victime, vehiculul fiind doar ușor avariat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele producerii evenimentului.

Mai multe informații: 

Niciun comentariu

Un produs Blogger.