VIDEO Tânără din Ucraina, multiple fracturi într-un accident rutier la Siret. A pierdut controlul volanului și s-a izbit frontal într-un camion

Miercuri, 13 aprilie 2022, în jurul orei 06:30, pe DN2, la ieșirea din orașul Siret spre Suceava a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate doua vehicule înmatriculate în Ucraina, o persoană fiind rănită.

O femeie de 35 de ani, din Ucraina, se afla la volanul unui autoturism și se îndrepta spre Vama Siret, iar la intrare în Siret, cel mai probabil pe fondul oboselii la volan, a pătruns pe contrasens unde a intrat frontal într-un TIR condus din sens opus de un bărbat de 61 de ani din Ucraina, acesta deplasându-se către Bulgaria.

Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Siret cu o autospecială de stingere dotată cu echipament pentru descarcerare, cu sprijinul unui echipaj de Ambulanță.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a femeii de 35 de ani care se afla singura în vehicul, aceasta fiind transportată la Spitalul Județean Suceava cu mai multe fracturi, dar fără a-i fi pusă viața în pericol.

Șoferul ucrainean al TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, iar șoferița ucraineană va fi testată de către echipajul rutier la Spitalul Județean Suceava, urmând a-i fi recoltate, de asemenea, probe biologice de sânge.

Traficul s-a desfășurat alternativ pana la deblocarea totală după finalizarea cercetărilor.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

Mai nouă Mai veche