759 de locuri de muncă vor fi oferite vineri, la Bursa Generală a locurilor de muncă din județul Suceava

Bursa Generală de vineri, 20 mai 2022, este deschisă pentru toate persoanele interesate de un loc de muncă, fără limite de vârstă sau nivel de studii, iar solicitanţii rezidenţi în alte localităţi din judeţ, pot participa la bursa din Fălticeni (sediu, ora 9), Rădăuţi (Casa Germană, ora 9) sau Gura Humorului (Casa Culturii, ora 10).

Bursa din Suceava, la parterul de la Iulius Mall, va începe la ora 10:00 și va oferi un spațiu pentru interviurile cu angajatorii, alături de materialele promoționale ale firmelor participante, precum și un spațiu cu standurile informative și de suport: standul Tinerilor NEETs, standul Cursurilor de formare profesională, standul Economiei sociale, standul Direcției Generale Anticorupție, Standul EURES al ocupării în Spațiul Economic European, standul pentru Refugiați din Ucraina sau alte state terțe, standul pentru Persoane cu dizabilitați.

Până la monitorizarea statistică din data de 18 mai 2022 s-au înregistrat un număr de 759 de locuri vacante, după cum urmează: 278 posturi la Suceava, 75 posturi la Gura Humorului, 108 posturi la Fălticeni și 298 posturi la Rădăuți. Angajatorii care au înregistrat participarea până la acest moment sunt în număr de 27 la Suceava, 11 al Gura Humorului, 21 la Fălticeni și 16 la Rădăuți.

Solicitanţii cu nivel de studii mediu sau profesional pot ocupa unul din posturile de tehnician echipamente de calcul, tehnician sisteme de supraveghere video, tehnician mecanic, tehnician hidrolog, contabil, electrician, mecanic auto, instalator, receptioner, ospătar, bucătar, patiser,brutar, lucrător comercial, agent asigurare, sofer, confectioner, operator la maşini cu comanda numerică, zidar, cele mai ofertante domenii de activitate pe acest segment fiind construcţiile, restaurante și celelate domenii specifice HORECA.

Solicitanţii cu nivel superior de studii pot opta, până în prezent, pentru un post de inginer cercetător în calitatea produselor alimentare, inginer automatist, inginer tehnolog, office manager, economist, programator, kinetoterapeut, manager de transport.

Solicitanţii care nu au nicio calificare se vor putea angaja ca îngrijitor spații hoteliere, manipulant, muncitor necalificat in construcții, ajutor ospătar, ajutor bucătar, lucrător în bucătărie.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.