Bărbat cu rucsacul plin cu alcool, cafea și mâncare furate din Carrefour, prins de polițiști. Este anchetat penal pentru furt

Marți, 10 mai 2022, la ora 17:30, un echipaj de poliție aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu a fost sesizat de către un agent de pază al supermarketului Carrefour din municipiul Suceava că a surprins o persoană de sex masculin care a sustras mai multe bunuri, introducându-le în rucsacul său și ieșind din magazin fără să le achite.

A fost identificat suspectul Nicolae Cătălin D., din satul Rotunda, orașul Liteni, iar în urma controlului corporal şi a controlului bagajelor s-au găsit două sticle de coniac Alexandrion, 1 sticlă cu băutură alcoolică Drobeta, un energizant Red Bull, o pungă de cafea solubilă, o pereche de tocuri, o ramă de ochelari, două pachete de telemea oaie, două pachete telemea vacă, o pungă cafea Fortuna, un baton de salam ardelenesc și o bucată de kaizer, în valoare totală de 219,63 de lei.

Valoarea bunurilor a fost ulterior achitată de către suspect care a fost condus la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni pentru continuarea cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”.

1 Comentarii

  1. E clar.....a furat de foame și cafeaua fort furata e cea mai ieftină și cea mai rea

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche