„Bucurie prin mişcare”, competiție sportivă pentru copiii aflați în dificultate, miercuri, la Școala Gimnazială nr. 8 Suceava

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din Sistemul de Protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV” și Asociația „Plai Străbun”, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Judeţean Suceava, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava, Şcoala Gimnazială nr.8 Suceava, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, organizează miercuri, 1 iunie 2022, o competiţie sportivă unde vor participa elevi de la Centrul de Servicii Sociale multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate din Gura Humorului (CTF nr. 6 şi CTF „Lotus”), Centrul de Servicii de protecţie pentru copilul aflat în dificultate Rădăuţi – Solca (CTF „Prietenia” şi CTF „Cireşarii”), Centrul de Servicii Sociale pentru copilul aflat în dificultate din Fălticeni (AF „Poiana” şi AF „Speranţa”), Şcoala Gimnazială din Pătrăuţi şi elevi de la Şcoala Gimnazială nr.8 Suceava.

Acţiunea „Bucurie prin mişcare” se desfăşoară la Şcoala Gimnazială nr.8 Suceava, începând cu ora 10:00.

La deschiderea competiţiei sportive, luptătorii de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie vor efectua o demonstraţie de lupte. Competiţia sportivă se va desfăşura între copiii din cele trei centre de asistenţă socială şi două unităţi şcolare.

La premierea copiilor din centre şi-a confirmat participarea şi inspectorul şef al IJJ Suceava, generalul de brigadă Ionel Postelnicu, comisarul şef Ionuţ Epurean de la IPJ Suceava, doi inspectori şcolari de la Inspectoratul Şcolar şi reprezentanţi ai DGASPC Suceava.

Acţiunea a fost sprijinită de sponsorii: SC Alin For You SRL, Găitano Company, Rocast Nord SRL, Kalman Distribution, Grupul de firme Orizont, SC Negru – Benzinăria RO, Selgros Suceava, Restaurant Latino, Unitatea Militară de Jandarmi din Fălticeni, Simba Invest din Bacău.
Mai nouă Mai veche