Buletin de presă, 12 mai 2022 - IPJ Suceava

Eveniment rutier soluționat de polițiști

La 11.05.2022, ora 09.10, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 178A în localitatea Costâna, la o intersecție, un bărbat de 39 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar pe drumul cu prioritate de un bărbat de 44 de ani.
Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 44 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal,ce va fi soluționat procedural.


Dosar penal la regimul rutier

La 12.05.2022, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pentru control pe raza localității, autoturismul condus de o localnică de 18 ani.
În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, tânăra de 18 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, autoturismul fiindu-i încredințat spre a fi condus pe drumurile publice de către prietenul său de 19 ani.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „încredințarea unui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care se știe că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche