Doi tineri din Suceava au tâlhărit un bărbat în stațiunea Mamaia. Indivizii au ajuns în arest

Doi tineri din județul Suceava, Dumitru Laurențiu Acatincăi și Sergiu Nicolae Dănilă, au ajuns în arestul IPJ Constanța după ce au tâlhărit un bărbat în stațiunea Mamaia.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au identificat doi tineri, de 21, respectiv 20 de ani, ambii din județul Suceava, bănuiți de comiterea faptei.

„În noaptea de 15 mai 2022, în jurul orei 22.40, tinerii în cauză ar fi sustras, prin violență, telefonul mobil aparținând unui bărbat, de 48 de ani, în timp ce acesta se afla în stațiunea Mamaia.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Tinerii au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Mai nouă Mai veche