Vine vara, bine-mi pare! Ochelarii de soare sunt pregătiți?

 

Vine vara, începem să facem planuri de vacanță și în toată această poveste nu trebuie să uităm de ochelarii de soare. Sunt accesoriul must-have pentru oricine, la orice vârstă. În principiu aceștia ar trebui să protejeze ochii de lumina intensă a soarelui. În realitate însă, multe persoane aleg ochelarii de soare și în funcție de design, formă, culoare sau brand. Să nu uităm de calitatea acestora!

Puțini sunt cei care știu să facă diferența între tipurile de ochelari de soare. Este important de subliniat faptul că cei pe care îi găsiți în hipermarketuri, la prețuri accesibile, sunt simple lentile colorate. Pentru a vă proteja ochii de lumina soarelui aveți nevoie de filtre speciale aplicate lentilelor. Astfel, atunci când veți purta ochelari de soare de calitate veți remarca faptul că nu vă mai confruntați cu disconfort din cauza intensității luminii solare sau strălucirii acesteia.

Dacă sunteți în căutarea unor ochelari de vedere de calitate vizitați magazinele EXPERTOPTIC

Lanțul de magazine de optică medicală EXPERTOPTIC vă așteaptă să vă alegeți favoriții. Puteți vedea și online, în pagina oficială, Expertoptic.ro, ce tipuri de ochelari puteți alege din portofoliul disponibil în magazinele fizice. Fie că îi preferați pe cei de marcă Ray-Ban, Vogue, Guess sau Polaroid ori poate Nordik sau Avanglion, aici vă sunt înșiruite zeci de modele.

În magazinele EXPERTOPTIC veți putea proba perechile de ochelari de soare dorite. Consilierea este parte din experiența de cumpărare, așadar veți afla informații prețioase despre ce vi se potrivește din punct de vedere al designului, formei lentilei, ramei etc.

Diferența între ochelarii de soare nu este dată doar de preț!

Desigur, vi se par accesibili ochelarii de soare găsiți în comerț. Nu doar că aceștia nu au efectul dorit, însă sunt o investiție doar cu scop estetic. Mai ales dacă aveți probleme de vedere, sunteți purtători de ochelari, înțelegeți nevoia de a proteja ochii de lumina soarelui.

Sunt 2 tipuri de lentile ce vă pot oferi protecție împotriva luminii intense și a radiațiilor ultraviolete: lentile fotocromatice și lentile cu filtru UV 400 si eventual polarizate. Din cele menționate, protecție totală vă pot oferi lentilele cu filtru UV 400. Iată cum:

     Reflexie 100% blocată.

     Veți vedea clar, fără imagine blurată.

     Nu vă mai obosesc ochii din cauza disconfortului creat atunci când sunteți expuși la soare fără ochelarii potriviți.

     Previn afecțiunile oculare ce pot fi dezvoltate din cauza expunerii la radiații UV, spre exemplu îmbătrânirea prematură a cristalinului.

 

Cum vă alegeți ochelarii de soare potriviți

Echipa EXPERTOPTIC este disponibilă să vă consilieze, iar pentru aceasta e nevoie doar sa vizitați una din cele mai apropiate locații. Pentru cei în căutare de ochelari de soare Suceava, magazinul fizic EXPERTOPTIC este situat în incinta unui mare centru comercial - Iulius Mall Suceava, Calea Unirii, nr. 22, la parter.

Ochelarii de soare, ca și cei de vedere, ar trebui aleși în funcție de ceea ce se potrivește fizionomiei fiecăruia. Veți afla de la consilierii din magazin cât de importante sunt detaliile. Spre exemplu forma ochelarilor ar trebui să țină cont de linia sprâncenelor, astfel încât în partea de jos să fie în concordanță cu pomeții, iar în partea de sus să urmeze linia sprâncenelor.

Așadar, în pragul venirii verii, țineți cont că aveți nevoie de accesorii, printre care și o pereche de ochelari de soare. Asigurați-vă că faceți o alegere bună, care vă pune în evidență chipul. Magazinele EXPERTOPTIC au stoc imediat disponibil de ochelari de soare de la branduri de renume, 100% originale și la prețuri de senzație. Tot aici veți putea găsi și ochelari de vedere sau lentile de contact și disponibil implicit serviciul de reparații ochelari. Detalii suplimentare veți obține și accesând pagina oficială.

 

Contact:

Suceava: 0740 952 952

Botoșani 1: 0744 754 754

Botoșani 2: 0755 538 538

Rădăuți: 0747 750 750

Fălticeni: 0751 341 341

Roman: 0755 589 589


Mai nouă Mai veche