A demolat cu scuterul un gard din Bogdănești și a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de polițiști după ce s-a dus la spital să primească îngrjiri medicale

Duminică, 5 iunie 2022, la ora 21:21, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată despre faptul că la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Fălticeni s-a prezentat Pavel A., din Bogdănești, județul Suceava, care a solicitat îngrijiri medicale, precizând că s-a autoaccidentat căzând de pe un scuter în Bogdănești, în jurul orei 18.30.

În urma cercetărilor, bărbatul a declarat că în timp ce conducea mopedul a pierdut controlul direcției și a distrus un gard, iar ca urmare a impactului s-a autoaccidentat, solicitând apoi îngrijiri medicale la Centrul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Fălticeni.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu plagă escoriată braț drept și traumatism cranio-cerebral, însă nu a necesitat internarea acestuia.

Conducătorul mopedului a fost testat la sediul Poliției Municipiului Fălticeni cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Făptuitorul a declarat verbal că nu posedă permis de conducere și mopedul condus nu este înmatriculat, după care bărbatul i-a condus pe polițiști pe raza comunei Bogdănești, la locul în care a avut loc autoaccidentarea și unde a fost depus mopedul.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche