Buletin de presă, 6 iunie 2022 - IPJ Suceava

Eveniment rutier soluționat de polițiști

La data de 05.06.2022, în jurul orelor 17.40 în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Ilișești, un bărbat a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus în aceeași direcție de un bărbat de 53 de ani din comuna Bălăceana.
Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 53 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Dosar penal la regimul rutier

La data de 05.06.2022, ora 21:21, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată despre faptul că, pe raza comunei Bogdănești a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.
Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea scuterul pe raza comunei Bogdănești, un localnic a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un gard.
Din accident a rezultat rănirea bărbatului din comuna Bogdănești, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul din comuna Bogdănești nu posedă permis de conducere, iar mopedul nu este înmatriculat/înregistrat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și “ conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche