Buletin de presă, 7 iunie 2022 - IPJ Suceava

Evenimente rutiere soluționate de polițiști

La 06.06.2022, ora 18.00, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Volovăț, o localnică de 39 de ani a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.
Din impact a rezultat rănirea conducătoarei auto și a doi pasageri din autoturism, care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.La 06.06.2022, în jurul orei 16.20, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209C în afara localității Berchișești, un bărbat de 45 de ani din municipiul Suceava a pătruns pe contrasens, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile.
Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Dosare penale la regimul rutier

La 06.06.2022, ora 15.54, o patrulă din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 33 ani din orașul Liteni.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


La 06.06.2022, ora 23.15, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama a oprit pentru control pe raza comunei Moldovița, autoturismul condus de un localnic de 31 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche