Concert coral în parcul central din Suceava, în memoria compozitorului Ciprian Porumbescu

Corala mixtă „Ciprian Porumbescu” a Asociației „Sing Bucovina” vă invită Luni, 6 iunie 2022, începând cu ora 17:00, la bustul lui Ciprian Porumbescu din Parcul Central, să luați parte la un nou concert din cadrul Stagiunii Corale - Suceava 2022. Concertul va fi dedicat comemorării a 139 de ani de la trecerea în eternitate a marelui compozitor, violonist și apărător al valorilor naționale, Ciprian Porumbescu.

În semn de recunoștință, cea mai titrată entitate corală suceveană din ultimele decenii va susține un recital în care vor fi interpretate partituri corale ale unor compozitori de seamă precum: D.G. Kiriac, N. Moldoveanu, Gh. Danga, D.M. Goia, N. Ursu, L. Niresteanu , T. Popovici și bineînțeles, Ciprian Porumbescu.

Dirijorul coralei este pr. Lucian Tablan-Popescu, iar soliștii concertului sunt Valentina Tablan-Popescu, Iulian Hodan, Ioana Camară și Mihai Candrea

Proiectul „Stagiunea Corala – Suceava 2022” este la a II-a ediție și se desfășoară în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Municipiului Suceava.

Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo. Pentru alte informații ne puteți contacta la numărul de telefon, +40 743 880 485 sau pe paginile de socializare „Corala Ciprian Porumbescu”.

Directorul „Stagiunii Corale – Suceava 2022 și managerul Coralei „Ciprian Porumbescu”,
Ionuț-Vichentie Ilisoi
Mai nouă Mai veche