Crimă într-un parc din cartierul Burdujeni. Bărbat lovit de mai multe ori cu un cutter în zona gâtului

În cursul nopții de miercuri spre joi, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un bărbat este căzut în zona unui parc din cartierul sucevean Burdujeni.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat ca cele sesizate se confirmă, identificând în bărbat de 47 de ani în stare de inconștiență, prezentând halena alcoolică și leziuni sângerânde.

Bărbatul de 47 de ani, Iulian Asăndoaie, a fost preluat de cadrele medicale, fiind transportat la Spitalul Județean Suceava, Secția ATI unde a decedat în dimineața zilei de joi, în jurul orei 03:00.

A fost efectuată necropsia, iar concluziile medico-legale legale pledează pentru o moarte violenta rezultat al pierderii de sânge în urma unor plăgi tăiate cu un cutter.

S-au extins verificările și s-a stabilit că victima, în noaptea precedentă, a consumat alcool cu un alt prieten, Roger Feraru, din județul Botoșani. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, între cei doi a izbucnit un conflict, bărbatul din Botoșani aplicandu-i victimei mai multe lovituri cu un cutter, provocând leziuni prin înjunghiere și sângerare care au dus la decesul bărbatului de 47 de ani și pe fondul unei stări generale de sănătate precare.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava pentru continuarea cercetărilor față de autor.
Mai nouă Mai veche