Femeie care traversa neregulamentar, lovită de o mașină, la Pojorâta

Sâmbătă, 18 iunie 2022, la ora 20:00, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe DJ 175, pe raza comunei Pojorâta, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

În urma cercetărilor s-a stabilit că Maria V., din satul Chițoveni, orașul Flămânzi, județul Botoșani, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea DJ 175 fără a se asigura, fiind acroșată de autoturismul Audi condus de Andra O., din Câmpulung Moldovenesc.

La aproximativ 10 minute de la impact, Gheorghe U., din satul Colacu, comuna Fundu Moldovei, care a ajuns la fața locului după producerea accidentului, s-a urcat la volanul autoturismului și, spunând că pentru a degaja zona, l-a condus aproximativ 15 metri, schimbând poziția acestuia, modificând astfel starea locului accidentului.

Victima a fost preluată de un echipaj al Ambulanței Câmpulung Moldovenesc, fiind transportată la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc.

Conducătoarea autoturismului implicat a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.
Mai nouă Mai veche