Pieton rănit grav de o mașină, la Bălăceana. Șoferul era beat și a fugit de la locul accidentului

Luni, 13 iunie 2022, în jurul orelor 20:00, Daniel V. a condus autoturismul Audi A4 pe DJ 178, în localitatea Bălăceana din județul Suceava, având direcția de deplasare dinspre Humoreni către centrul localității, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și l-a acroșat pe pietonul George S.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului Stoleru George. Conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. 

Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Suceava, iar în urma investigaţiilor medicale, acesteia i s-a stabilit diagnosticul „contuzionat prin accident rutier”. Persoana vătămată a rămas internată în cadrul unității spitalicești.

Conducătorul auto a fost identificat ulterior și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,79 mg/l alcool în aerul expirat. Ulterior, acestuia i s-au prelevat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia” și de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche