Politician prins beat la volan, numit șef al ISCTR Suceava

Un politician judecat pentru că a fost prins beat la volanul mașinii a fost numit săptămâna trecută șef al Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier (ISCTR) Suceava. Este vorba despre Mihai Reman, în vârstă de 44 de ani, fost consilier local PSD în Rădăuți. 

Profesor de sport la bază, Mihai Reman a fost angajat în urmă cu trei ani inspector de control în cadrul ISCTR Suceava, în baza unei adeverințe că ar fi fost jurist la o firmă de trnasport. 

Acum, după ce PSD și PNL și-au împărțit posturile de conducere în instituțiile deconcentrate, Mihai Reman a fost numit șef al inspectoratului din Suceava.

Politicianul a primit această funcție chiar în timp ce este judecat pentru că a fost depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de peste 1 mg/l în sânge, scrie Monitorul de Suceava. 

Pe fond, Judecătoria Rădăuți l-a condamnat la zece luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei cu un termen de încercare de doi ani de zile, iar acum urmează judecarea apelului, următorul termen fiind programat pentru zilele următoare.

1 Comentarii

  1. Carleciuc Adrianiunie 03, 2022

    Ce studii mai exact are acest personaj? De la profesor de sport la jurist pentru o firma de transport este cale lunga!!! Și în afară de apartenența politică ce il mai recomandă pe acesta in numirea lui ca șef la această institutie???

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche