Studenții Facultății de Istorie și Geografie, participări și premii la conferințe din țară

În perioada 20-27 mai 2022, studenții de la Departamentul de Științe Umane și Social-Politice din cadrul Facultății de Istorie și Geografie, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, au participat la trei conferințe organizate online:
  • 20 mai 2022, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Sesiunea de Comunicări Științifice dedicată studenților;
  • 27 mai 2022, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, a cincea ediție a conferinței studențești Noi provocări în științele socio-umane la începutul mileniului III;
  • 26-27 mai 2022, Universitatea din Oradea, Conferința națională cu participare internațională a studenților (nivel de licență, masterat, doctorat) în științe sociale. Actualitate în cercetarea studențească.

Studenții specializărilor Asistență socială și Relații internaționale și studii europene au prezentat lucrări cu tematici diverse, care au inclus, printre altele, percepții asupra situațiilor de discriminare ale persoanelor aparținând unor grupuri minoritare, rezultate ale implicării lor în sprijinul refugiaților sau ale participării lor în tabere pentru persoane cu dizabilități și o serie de proiecte de intervenție specifice vârstnicilor.

Demersul lor științific s-a finalizat cu două premii câștigate la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, în cadrul sesiunii de comunicări științifice care a fost organizată de Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie:
  • Premiul III – Aurelia Băeșu, Asistență socială, anul III
  • Premiu special – Cătălina Munteanu și Narcis Miron, Asistență socială, anul II

Coordonatorii studenților care au participat la aceste evenimente științifice au fost asist. univ. dr. Sergiu Raiu și lector dr. Geta Mitrea.

Programele evenimentelor și informații suplimentare sunt disponibile la următoarele legături:

Niciun comentariu

Un produs Blogger.