Transporta un metru cub de lemn de foc cu o mașină fără ITP și RCA, dar a fost prins de polițiști pe drumul spre Sihăstria Putnei. Polițiștii l-au amendat, i-au ridicat plăcuțele de înmatriculare și au confiscat lemnul transportat ilegal

Sâmbătă, 4 iunie 2022, la ora 20:25, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Gălănești, în timp ce executau activitați specifice de serviciu pe raza comunei Putna, județul Suceava, au depistat vehiculul Mitsubishi care circula pe drumul comunal Sihăstria Putnei, condus de Valentin B., de 20 de ani, din comuna Moldovița, care transporta lemn de foc specia fag, fără aviz de însoțire.

Mijlocul de transport a fost însoțit de echipajul de poliție la depozitul „FPL Putna” aparținând Ocolului Silvic Putna, unde cu spijinul personalului silvic s-a procedat la inventarierea materialului lemnos transportat ilegal, rezultând o cantitate totală de 1,02 metri cubi lemn de foc de fag.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu avertisment, iar materialul lemnos a fost confiscat, fiind predat în custodie Ocolului Silvic Putna.

Cu ocazia verificării autovehiculului s-a constatat faptul că are ITP expirată și nu deține o poliță de asigurare RCA valabilă, motiv pentru care s-a procedat la sancționarea contravențională și reținerea plăcuțelor de înmatriculare.
Mai nouă Mai veche