Un cetățean ucrainan a încercat să iasă din țară, prin Vama Siret, cu un Volkswagen Touran căutat de autoritățile din Germania

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au depistat la ieşirea din ţară un cetăţean ucrainean care conducea un autoturism care figurează ca fiind căutat de autoritățile din Germania.

Sâmbătă, 25 iunie 2022, în jurul orei 23.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieșire din România, un cetățean ucrainean, în vârstă de 66 de ani. Aceasta conducea un autoturism marca Volkswagen Touran, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere provizorii de România. În cadrul verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mașina este căutată de către autoritățile din Germania, având mențiunea bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile germane în data de 10 iulie 2020.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, iar autovehiculul, în valoare de aproximativ 12.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalizarea verificărilor.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.