Un elev de la Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă” Siret a susținut proba de Matematică a Evaluării Naționale cu subiectul de rezervă, din motive medicale

Joi, 16 iunie, s-a desfășurat cea de-a doua probă scrisă a examenului de Evaluare Națională, la disciplina Matematică.

Au fost prezenți 5791 de candidați. Niciun candidat nu a fost eliminat.

Din motive medicale, pentru un elev de la Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă” Siret a fost folosit subiectul de rezervă. Acesta a susținut proba începând cu ora 13.00.

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Matematică au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

Primele rezultate vor fi afișate joi, 23 iunie, până la ora 14:00 (în centrele de examen).

Contestațiile pot fi depuse în zilele de 23 iunie (în intervalul orar 16:00 - 19:00) și 24 iunie (în intervalul orar 8:00 - 12:00). Acestea pot fi transmise și prin mijloace electronice. Elevii care depun/transmit contestațiile completează, semnează și depun/transmit și o declarație-tip în care se menționează că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru elevii minori, documentele sunt semnate și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi afișate joi, 30 iunie.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.