Un puștan a ieșit la plimbare cu mașina fratelui, dar a fost prins de polițiști, la Văratec

Sâmbătă, 4 iunie 2022, la ora 15.55, lucrătorii Poliției Orașului Salcea au observat în trafic un autoturism Volkswagen Sharan care se deplasa pe strada Zorilor din satul Văratec, iar la intersecția cu DC 64, la vederea autospecialei de poliție, conducătorul auto a sporit viteza de deplasare către localitatea Salcea. 

La volan a fost identificat Emanuel S., în vârstă de 16 ani, fără permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testului fiind negativ.

Conducătorul auto a prezentat documentele autoturismului, ocazie cu care s-a constatat că acesta este proprietatea fratelui său Adrian S., din aceeași localitate. Adolescentul a relatat că a sustras autoturismul fără știrea fratelui său.

Având în vedere cele constatate, tânărul a fost condus la sediul Poliției orașului Salcea, în vederea întocmirii actelor procedurale de constatare cu privire la cele întâmplate.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii a infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „furt în scop de folosință”.
Mai nouă Mai veche