VIDEO Momentul în care un BMW a rupt un stâlp, în centrul Sucevei. Șoferul a fugit imediat după impact. Imagini de pe camera de supraveghere

Marți, 28 iunie 2022, la ora 20:32, pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Suceava, la intersecţia cu strada Curtea Domnească, s-a produs un accident rutier în urma căruia a rezultat avarierea unui autovehicul, iar conducătorul auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În mașină se aflau Sergiu Strîmbu, de 26 de ani, din Suceava, și omul de afaceri Dan Seredenciuc. 

Din primele cercetări a rezultat că Sergiu Strîmbu autoturismul BMW pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Suceava, dinspre strada Nicolae Bălcescu spre strada Petru Rareș, iar când a ajuns în zona intersecţiei cu strada Curtea Domnească, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a acroşat bordura trotuarului din stânga şi a intrat în coliziune cu un stâlp din metal care aparţine reţelei publice de electricitate, instalat pe trotuarul de pe partea stângă a drumului. 

În imaginile suprinse de camera de supraveghere se observă că imediat după impact șoferul a coborât din mașină și a fugit spre strada Petru Rareș, dar s-a întors în scurt timp.

La locul accidentului a fost identificat conducătorul autoturismului, precum și omul de afaceri Daniel Seredenciuc, în vârstă de 50 de ani. 

La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță, dar cei doi au refuzat să fie transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În urma accidentului rutier nu au rezultat victime omeneşti ci doar avarierea autoturismului menţionat anterior.

Conducătorul auto implicat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, i s-au recoltat două mostre biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Mai multe informații: 
Mai nouă Mai veche