290 de pachete cu țigări găsite în Vama Siret, într-o mașină condusă de o femeie cu dublă cetățenie româno-ucraineană

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Siret au descoperit și confiscat 290 pachete de țigări fără timbru fiscal, în valoare de 435 lei, ascunse pe corp şi în bagajele personale ale unei femei în vârstă de 62 de ani.

Marți, 18 iulie, în jurul orei 06.50, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judeţul Suceava, pe sensul de intrare în România, o persoană de sex feminin, în vârstă de 62 de ani, cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, conducând un autoturism.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor.

Astfel, echipa comună de control a descoperit ascunsă în vederea sustragerii de la controlul vamal, atât pe corpul femeii, cât și în bagajele personale ale acesteia, cantitatea de 290 pachete cu ţigări, fără timbru fiscal, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente de proveniență.

Țigaretele, în valoare de 435 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.
Mai nouă Mai veche