Bărbat care și-a amenințat soția și a spart geamul de la ușă, anchetat penal de polițiști. A fost emis ordin de protecți pentru cinci zile

Joi, 7 iulie 2022, la ora 21:35, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați prin apel la 112 de către o femeie din comuna Izvoarele Sucevei despre faptul că concubinul său face scandal.

Apelanta a relatat verbal că în jurul orelor 16.00 a izbucnit un conflict spontan între aceasta și concubinul său, ocazie cu care acesta i-a adresat amenințări la adresa sa cât și a mamei sale.

Pe fondul stării de temere create, apelanta a decis să își ia mama și să își părăsească domiciliul deplasându-se împreună la un alt imobil proprietate, de pe raza aceleiași localități.

La scurt timp, concubinul a venit la respectivul imobil dorind să pătrundă în incinta acestuia însă nu a reușit întrucât ușa de acces era încuiată.

În jurul orelor 21.00, acesta a revenit și întrucât ușa era din nou încuiată, a spart cu pumnul un ochi de sticlă a acesteia.

Femeii i-a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, iar în urma răspunsurilor date a reieșit faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Femeia a depus o plângere penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,amenințare” și a declarat faptul că nu se constituie parte civilă/vătămată sub aspectul infracțiunii de ,,distrugerea”.

În cauză a fost emis ordin provizoriu de protecție pentru o perioadă de cinci zile.

Persoana vătămată a declarat că nu a fost victima unei violențe fizice din partea concubinului său.
Mai nouă Mai veche