VIDEO Șoferul care a provocat accidentul de la Moara avea 0,96 mg/l alcool în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal pentru două infracțiuni

Joi, la ora 17:00, autoritățile au fost sesizate prin 112 despre faptul că la intrare în localitatea Moara din județul Suceava s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În urma cercetărilor s-a constatat că Adrian Hurjui, de 48 de ani, din municipiul Suceava, a condus autoturismul Ford Focus pe DJ 209 C, având direcția de deplasare spre municipiul Suceava, iar la un moment dat a pătruns pe senul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara Peugeot condusă de Constantin N., de 44 de ani, din municipiul Suceava.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest. Pentru șoferul autoutilitarei Peugeot a fost negativ. Pentru conducătorul autoturismului a fost 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celor doi șoferi li s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”. 

Mai nouă Mai veche