Bărbat cu capul spart și plin de sânge, găsit căzut la pământ pe strada Armenească din Suceava

Duminică, 3 iulie 2022, la ora 23:28, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava cu privire la faptul că pe strada Armenească din municipiul Suceava, pe trotuar, a fost identificată o persoană de sex bărbătesc căzută la sol.

Echipa operativă ajunsă la faţa locului a constat faptul că numitul Daniel S., din Suceava, în timp ce se plimba pe strada Armenească cu prietenul său Robert C. au observat pe trotuar o persoană de sex masculin căzută la sol, iar în momentul în care s-au apropiat de acesta au observat faptul că prezintă urme de sânge, motiv pentru care au apelat 112.

Victima a fost identificată ca fiind Ilie B., din municipiul Suceava.

La fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD care a procedat la acordarea de îngrijiri medicale și ulterior au transportat victima la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

După efectuarea cercetării la fața locului, organele de cercetare penală s-au deplasat la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, iar în urma discuțiilor, cadrele medicale au precizat faptul că victima a fost diagnosticată cu „plagă contuză frontală” , produsă în urma unei căderi de la același nivel ca urmare a consumului de alcool. De asemenea, cadrele medicale au comunicat faptul că victima nu prezintă urme de violență fizică.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche