Buletin de presă, 25 iulie 2022 - IPJ Suceava

Eveniment rutier soluționat de polițiști

În ziua de 24.07.2022, în jurul orelor 18.25, în timp ce conducea autoutilitara pe D.N 17, în afara localității Păltinoasa, un bărbat de 32 de ani din comuna Mălini a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu șanțul din dreapta având în vedere sensul său de mers.
Din accident a rezultat rănirea unui pasager din autoturism, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Dosare penale la regimul rutier

În ziua de 24.07.2022 orele 10.57, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe raza comunei Horodnic de Jos, autoturismul condus de un localnic.
Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul condus de bărbatul din comuna Horodnic de Jos este radiat din circulație din statul Germania, de la data de 27.12.2019.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”,ce va fi soluționat procedural.


La data de 24.07.2022, ora 22.55, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preutești a oprit pentru control în localitatea Dolheștii Mari, autoturismul condus de un bărbat de 20 de ani din orașul Dolhasca.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche