Buletin de presă, 26 iulie 2022 - IPJ Suceava

Eveniment rutier soluționat de polițiști

În ziua de 25.07.2022, în jurul orelor 18.36, în timp ce conducea autoturismul pe bd Bucovina, din orașul Gura Humorului, un bărbat de 47 de ani din comuna Păltinoasa a intrat în coliziune față-spate cu autoutilitara condusă de un localnic de 51 de ani.
Din accident a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul condus de bărbatul de 51 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Dosare penale la regimul rutier

La 25.07.2022, în jurul orelor 13.10 un echipaj rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Ștefan cel Mare din localitate, autoturismul condus de un localnic de 26 de ani.
În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 26 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


La data de 25.07.2022, ora 14:10, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preutești a oprit pentru control DJ 208 C din comuna Hârtop, autoutilitara condusă de un bărbat de 56 de ani.
În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, autoutilitara condusă de bărbatul de 56 de ani nu era înmatriculată și de asemenea nu avea poliță RCA valabilă.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche