Cel mai celebru DJ din România s-a îndrăgostit de o cântăreață din Suceava. Cei doi s-au fotografiat în Cetatea de Scaun

Vali Bărbulescu nu a suferit prea mult după despărțirea de Delia Tudose, cu care a avut o relație de 12 ani. Celebrul DJ s-a îndrăgostit de o tânără din Suceava, iar cei doi își afișează iubirea pe rețelele de socializare.

Noua lui cucerire este Andreea Maria Vîrlan (34 de ani), o tânără cântăreață care de-a lungul timpului a lansat mai multe piese latino.

Relația lor a început de două luni, iar acum Vali a însoțit-o pe Andreea Maria într-o vizită la Suceava. Cei doi au trecut și pe la Cetatea de Scaun acolo unde s-au fotografiat și au publicat imaginile pe rețelele de socializare.

Vali Bărbulescu (45 de ani) este fotograf de modă, DJ de muzică house și techno și fost realziator de emisiuni radio-tv. În anul 2020, el a fost concurent la „Ferma vedetelor” de la PRO TV, unde s-a apropiat mai mult decât a fost cazul de Otniela. Acasă îl aștepta o iubită superbă, manechinul Delia Tudose, de care însă Vali s-a despărțit, după o iubire de 12 ani. El a fost însurat cu cu Irene Pârvu, fostă vedetă a postului B1 TV, de care a divorțat în 2005. De-a lungul timpului, presa a consemnat relațiile DJ-ului cu femei celebre: bebelușa Delia Florea, Jojo și chiar Lili Sandu. Despre cea din urmă, chiar el a recunoscut, în cadrul emisiunii „Ferma vedetelor”: „Am fost cu Lili (n.r. Sandu). Mă gândesc dacă să-i spun (n.r. lui Silviu Ţolu) sau nu. Am fost un an cu ea”, a povestit Vali Bărbulescu.
Mai nouă Mai veche