Buletin de presă, 27 iulie 2022 - IPJ Suceava

Evenimente rutiere soluționate de polițiști

La 26.07.2022, ora 05.30, în timp ce conducea autoturismul pe strada Valea Mare din localitatea Hănțești, în dreptul unui imobil, un localnic de 19 ani a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu poarta de acces în curtea imobilului.
Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


La 26.07.2022, ora 07.00, în timp ce conducea autoutilitara pe DC 209C dinspre municipiul Suceava spre localitatea Moara, un bărbat de 59 de ani din județul Ilfov a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 25 de ani din comuna Berchișești, care se deplasa regulamentar pe drumul cu prioritate.
Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 25 de ani și a doi pasageri din același autoturism, care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto a fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


La 26.07.2022, în jurul orei 20.15, în timp ce conducea atelajul hipo pe raza localității Rotunda, un localnic a intrat în coliziune cu mopedul condus de un alt localnic, care circula din sens opus.
Din accident a rezultat rănirea conducătorului mopedului și a unui pasager de pe vehicul, care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii vehiculelor au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului atelajului hipo și 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului mopedului, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul care conducea mopedul nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


La 26.07.2022, în jurul orei 22.30, în timp ce conducea autoturismul pe raza localității Salcea, o femeie de 52 de ani din municipiul Suceava a surprins și accidentat o femeie de 46 de ani din municipiul Suceava, angajată în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure.
Din accident a rezultat rănirea femeii de 46 de ani, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambele participante la trafic au fost testate de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătoarei auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche