Cioban găsit mort în adăpătoarea pentru animale, la Uncești

Duminică, 10 iulie 2022, la ora 20:27, autoritățile au fost sesizate prin 112 de Ionuț C., din satul Uncești, comuna Bunești, cu privire la faptul că Petru O., un cioban pe care îl avea angajat la stână, a fost găsit înecat în fântână. de la stâna ce o administrează este înecat în fântână.

Cu ocazia deplasării la locul faptei, respectiv în extravilanul satului Uncești, comuna Bunești, județul Suceava, în locul denumit popular „Fundoaia”, pe islaz, într-o fântână special amenajată pentru animale, pe luciul apei a fost identificat cadavrul lui Petru O., de 61 de ani, din comuna Suharău, județul Botoșani. 

La examinarea cadavrului polițiștii au constatat că acesta nu prezintă urme de violență sau alte urme vizibile pe corp, iar în cauză nu sunt suspiciuni cu privire la decesul defunctului.

Efectuându-se verificări, s-a stabilit că defunctul a venit la stână în data de 7 iulie 2022 și acuza probleme de sănătate, fiind și cunoscut consumator frecvent de băuturi alcoolice.

La fața locului s-a prezentat un echipaj din cadrul ISU Bucovina, Detașamentul de Pompieri Fălticeni, cât și un echipaj SAJ Fălticeni care au constatat decesul.

A fost solicitată efectuarea necropsiei cadavrului de către specialiștii din cadrul Serviciului Medicina Legală Suceava, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. 
Mai nouă Mai veche