Interlopul Cimpa, fiul său și un acolit au fost reținuți 24 de ore în arest după ce au bătut un tânăr în fața unei săli de păcănele

Vineri, 29 iulie 2022, polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare și au dispus măsura reținerii față de trei persoane implicate într-o altercație în luna mai 2022. Este vorba despre Cătălin Cimpoiași (foto stânga), Alexandru Cimpoiași (foto centru) și Marius Florin Mănălăchioaiei (foto dreapta). 

Luni, 2 mai 2022, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată direct de către lucrătorii din cadrul UPU Suceava cu privire la faptul că un bărbat de 36 ani s-a prezentat la această unitate medicală întrucât a fost agresat fizic.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Biroului Ordine Publică care l-a identificat pe bărbatul de 36 ani, stabilindu-se că acesta ar fi fost lovit în zona feţei de către trei persoane necunoscute.

Deși a manifestat reticență în oferirea unor detalii cu privire la eventimentul în care a fost implicat și cu privire la susținerea poziției procesuale, polițiștii au continuat verificările fiind întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ,,lovirea sau alte violențe’’, faptă prev. și ped de art. 193, alin. 1 din Cod Penal.

În urma activităților investigative și de cercetare penală întreprinse la nivelul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Investigații Criminale, s-a conturat activitatea infracțională a trei bărbați - Cătălin  Cimpoiași, zis „Cimpa”, de 49 de ani, Alexandru Cimpoiași, zis „Cimpa mic”, de 25 de ani, și Marius Florin Mănălăchioaiei, zis „Mănă”, de 24 de ani - toți din municipiul Suceava, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, constând în aceea că la data de 2 mai 2022, în jurul orei 21:00, fiind în fața unei săli de jocuri de noroc situată în municipiul Suceava, au exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate, lovind-o cu pumnii şi cu picioarele în zona superioară a corpului, cauzându-i leziuni fizice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 11-13 zile de îngrijiri medicale, iar prin acțiunile acestora, executate în loc public, a fost creată o stare de natură să tulbure ordinea și liniștea publică.

Pentru probarea activității infracționale și completarea materialului probator în cadrul dosarului penal, la data de 29 iulie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Investigații Criminale au desfășurat trei percheziții domiciliare la locuințele agresorilor. În acțiune au fost agrenați 11 lucrători din cadrul Biroul Investigații Criminale, două grupe ale Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Suceava și o grupă de subofițeri jandarmi din cadrul IJJ Suceava.

Vineri, în urma efectuării celor trei percheziții domiciliare și a unei percheziții asupra unui autoturism au fost identificate mai multe mijloace de probă de interes pentru soluționarea cauzei.

S-au emis trei mandate de aducere pe numele suspecților, aceștia fiind conduși la sediul Poliției Municipiului Suceava. În urma audierilor, lucrătorii Poliției Municipiului Suceava – Biroul Investigații Criminale au dispus măsura preventivă a reținerii celor trei suspecți pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei trei bărbați au fost introduși în arestul IPJ Suceava, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului care supraveghează urmărirea penală din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Sâmbătă, față de cei trei a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. 

Niciun comentariu

Un produs Blogger.