Premierrentacar.ro, adresa care duce catre o masina de calitate excelenta care poate fi inchiriata

 


Fiecare familie are acasa o masina dupa buget. Intr-un autoturism micut, persoanele inalte nu isi pot intinde deloc picioarele, ci sunt obligate sa stea incomod. Pe un traseu scurt, acest sacrificiu se poate face. Intr-o jumatate de ora de acasa pana la serviciu picioarele nu se resimt, dar daca aceeasi persoana este obligata sa meara 400-800 de kilometri cu picioarele stranse, va obosi la maximum.

Vara este anotimpul concediilor prin excelenta. Rar oameni care sa isi ia concedii toamna, primavara sau iarna. Concediile se iau in perioada estivala, sa corespunda cu vacanta celor mici, ca familia sa plece impreuna.

Unei familii cu doi copii ii vine insa foarte greu sa calatoreasca pe distante mari cu trenul, cu autobuzul sau cu microbuzul. Copiii au nevoile lor pe drum si familia trebuie sa opreasca pentru dusul la toaleta, schimbatul pampersilor, cumparatul unei sticle de apa sau al unui pachet de biscuiti.

In plus, trenul nu parcheaza in curtea hotelului, iar familia ar fi nevoita sa duca si copiii si bagajele in acelasi timp.

Exista insa posibilitatea inchirierii unei masini moderne si spatioase cu care familia sa plece in concediu. Premierrentacar.ro/  este o adresa utila pentru cei care isi doresc o masina moderna si confortabila cu care sa calatoreasca.

Masina luata de la acesta firma are toate impozitele si asigurarile la zi, dar lucrul cel mai important, este atent verificata de inginerii angajati special inainte de a fi data in primire clientului. Totul merge perfect: stergatoarele, aerul conditionat, motorul, farurile, sistemul de franare.

Poate ca masina personala nu este verificata asa de atent, fiindca lipseste specialistul, dar la Premierrentacar.ro inginerii se ocupa de fiecare masina care alcatuieste flota cu multa responsabilitate.

Un alt avantaj al inchirierii il reprezinta faptul ca masinile nu sunt predate pana nu sunt complet igienizate. Poate cel care pleaca in concediu nu mai are timp sa mearga la spalatorie ca tapiteria, covoarele din masina, portbagajul si caroseria sa fie curatate, dar firma Premierrentacar.ro isi respecta enorm clientii ca sa dea spre inchiriere o masina murdara.

Familia care decide sa plece cu masina personala nu poate sa aleaga o alta masina mai spatioasa, cu loc mai mult pentru bagaje, cu functii spectaculoase. Alegerea este posibil numai la Premierrentacar.ro.

Temandu-se sa nu uzeze masina, proprietarul se va gandi de doua ori inainte de a decide vizitarea a trei-patru obiective turistice situate la zeci de kilometri distanta unul de celalalte, dar cu masina inchiriata va face kilometri nelimitati, stiind ca masina nu se va defecta si ca el nu va achita nicio taxa in plus in afara celor achitate deja.

In flota firmei sunt masini noi si masini putin rulate, masini micute, care se conduc usor si masini de lux  sau de dimensiuni mai mari in care incap mai multe persoane, plus bagajele acestora.

Premierrentacar si-a diversificat si flota si serviciile, fiindca se pliaza intotdeauna pe nevoile clientilor. Reprezentantii firmei au luat in calcul toate variantele, de aceea au pus la dispozitie si masini cu sofer pentru cei care nu au permis de conducere sau vor sa se bucure de plimbare si sa nu mai fie stresati cu condusul.

Cei care au ales acesta solutie optima pentru a se deplasa in concediu nu  trebuie sa faca o vizita la sediul firmei, sa se documenteze. Ei pot accesa site-ul prin intermediul unui dispozitiv conectat la internet si gasesc acolo toate informatiile referitoare la:

-conditiile de inchiriere;

-masinile care alcatuiesc flota si starea acestora;

-dotarile masinilor;

-costul inchirierii pe zi, plus garantia care se depune;

-totalitatea serviciilor oferite de firma;

-fluctuatia tarifului zilnic de inchiriere in functie de numarul de zile.

Exista formulare speciale prin care se solicita inchirierea masinii dorite, dar rezervarea unei masini se face si telefonic. Plata cash, plus rezervarea telefonica aduc reduceri de preturi.

Sunt disponibile spre inchiriere  masini Audi Q7, mai multe modele de BMW, Logan, Ford Fiesta, dar si Mercedes. Potentialii clienti le pot analiza atent pe site-ul firmei, dar pot merge si la sediu, sa le vada la fata locului, in functie de timpul de care dispun.

Pentru grupurile de turisti sau pentru familiile numeroase se poate inchiria microbuzul Mercedes Vito. Romanii stiu cand vin de la aeroport la miezul noptii ca daca si-au rezervat o masina din timp au cu ce ajunge in satul din Moldova, din Apuseni sau din Maramures, nemaifiind obligati sa apeleze la rude sau la amici.

Este mult mai elegant sa isi rezerve cel care vine prea tarziu noaptea sau prea devreme dimineata o masina si sa nu ii puna pe cei apropiati pe drumuri la ore imposibile.

Masini de inchiriat inseamna si asigurarea transportului confortabil, dar si inlocuirea masinii personale lasate la reparat cu una de calitate exceptionala.

Cu masina inchiriata cu sofer se poate ajunge la o nunta, cand posesorul de permis doreste si el sa petreaca si sa inchine cupe de sampanie cu mirii.

Asezarea strategica langa aeroport a firmei  a fost realizata din dorinta de a fi de folos celor care vin din afara cu bagaje, cu copii, la ore tarzii, dar si celor care vor sa plece in vacante si sa aiba la dispozitie un mijloc de transport in comun de cea mai buna calitate.

Premierrentacar.ro poate fi partenerul ideal de calatorie care pune la bataie cele mai bune masini ca turistii sa se simta excelent.

In prezent, nu este nevoie sa detina cineva o masina foarte buna sa o aiba la dispozitie cat timp doreste, fiindca este suficient sa o inchirieze.

Mai nouă Mai veche