Prestigeasig.ro un broker de asigurari puternic

 


Oamenii au nevoie de brokeri puternici care sa negocieze cele mai avantajoase asigurari pentru ei. Ei simt nevoia sa se simta in siguranta si sa fie siguri ca banii lor virati luna de luna cu un scop sigur sunt inmultiti si in cazul in care se produce inevitabilul, vor primi ceea ce scrie negru pe alb in contract.

Prestigeasig.ro este unul dintre acesti brokeri puternici si de incredere care din anul 2008 si pana in 2022 nu a dezamagit nici un client. Un broker puternic reprezinta un motiv in plus sa fie solicitat sa medieze cat mai multe asigurari diferite pentru toti romanii prevazatori. Dar ce inseamna un broker puternic?

1. Sa aiba experienta si sa reziste pe o piata a asigurarilor aflata in plina dezvoltare, cum este cea din Romania. Dupa cum in afaceri, antreprenorii cauta sa se alipeasca de parteneri puternici si onesti, la fel se pune problema si in cazul asigurarilor.

Viitorul brokerului de asigurari Prestigeasig este asigurat prin clientii fideli si multi pe care ii are, prin companiile mari de asigurari care ii sunt partenere, prin pozitia excelenta pe care o ocupa in topul celor mai buni brokeri de asigurari din tara.

2. Sa dispuna de profesionisti empatici care sa le prezinta potentialilor clienti cu rabdare produsele. Resursa umana angajata de Prestigeasig este de calitate superioara si acest lucru se reflecta in rezultatele firmei.

3. Sa aiba sedii numeroase care sa acopere intreg teritoriul tarii si sa fie amplasate in locuri cheie, acolo unde vine multa lume in fiecare zi. Prestigeasig a ales mallurile si complexele comerciale si nu a gresit.

4. Produsele oferite sa fie diversificate si atractive. Clientul sa poata alege  atat asigurari obligatorii, cat si asigurari facultative, sa isi poata asigura si viata si sanatatea, dar si bunurile si afacerea in care a investit enorm.

Pentru un agricultor ferma de animale si recolta de cereale inseamna totul. Sunt oameni pasionati de agricultura din tot sufletul, iar pierderea productiei poate duce la faliment. Animalele se pot imbolnavi grav sau pot fi surprinse de furtuni pe munte, in timp ce culturile pot fi afectate de grindina si de seceta puternica. Prestigeasig este un broker puternic de asigurari fiindca ajuta oamenii sa reconstruiasca tot ceea ce fortele dezlantuite ale naturii distrug.

Prestigeasig este asa de puternic ca mediator, incat are capacitatea de a solicita companiilor de asigurari despagubirea marfurilor fine si valoroase trimise de producatori romani in alte state, produse care se pot deteriora in timpul unor accidente sau pot fi furate pe drum. Puterea este data de parteriatele puternice cu societati potente financiar, fiindca investesc profitabil banii asiguratilor.

Mecanismul este cat se poate de simplu. Banii stransi lunar sunt capitalizati, iar in cazul in care asiguratii au nevoie de ajutor, primesc mai mult decat au dat/cotizat.

5. Site-ul oficial sa fie organizat perfect, vizitatorii sai sa gaseasca toate informatiile pe el si in plus, sa isi poata configura asigurarile dorite cu maxima usurinta.

Se intelege ca pentru a ajunge la acest nivel s-a muncit mult, s-a investit serios si s-au atras clienti prin contractele serioase. In cazul in care un singur client nu si-ar fi primit suma prevazuta in contract, acesta la randul lui ar fi discutat cu altii si afacerea era compromisa.

In prezent, oamenii  nu se mai pot pacali asa de usor ca in trecut deoarece comunica intre ei despre produse si servicii, posteaza evaluari si comentarii pe internet in ideea de a face bine si altor semeni.

Serviciile bune sunt laudate, produsele bune sunt evaluate cu numar maxim de stele, in timp ce serviciile si produsele deplorabile sunt denuntate.

Daca numarul centrelor fixe s-a triplat, acest lucru inseamna ca s-a inregistrat o crestere multipla de asigurari, altfel Prestigeasig nu ar fi investit atat de mult in puncte fixe de lucru.

Si punerea la punct a site-ului demonstreaza putere financiara si implicare in asigurarea bunurilor oamenilor.

Site-ul este de nota 10, la categoria asigurari oamenii gasesc explicatii  in legatura cu tot ceea ce pot asigura fara probleme.

Prestigeasig este solicitat pentru asigurarea auto obligatorie RCA, care este cea mai ieftina de pe piata, dar si pentru asigurarile facultative care ofera numeroase beneficii.

Acest broker mediaza o asigurare care poate acoperi toate riscurile pentru masina si pentru casa, la preturi oneste.

Cand vine furtuna, oamenii cauta un adapost sigur, care sa nu se prabuseasca peste ei si la fel procedeaza si in ceea ce priveste asigurarile. Un broker care rezista si se dezvolta permanent din toate punctele de vedere este puternic.

Pe site-ul oficial al firmei exista formular de contact bine pus la punct, dar si aplicatii pentru configurarea/calcularea diferitelor asigurari.

Cine doreste o asigurare foarte efcienta de sanatate, o are la dispozitie pe site-ul Prestigeasig, avand libertatea de a alege:

-perioada de asigurare, incepand de la un an si pana la trei ani;

-frecventa de plata:lunar, trimestrial, semestrial sau anual.

Asigurarile de sanatate sunt atat de eficiente, incat fac posibila o interventie chirurgicala in strainatate, daca este nevoie de ea si asigurarea unei camere la hotel pentru insotitor.

Produse de calitate excelenta pot fi solicitate de acasa, fara ca doritorul sa se deplaseze la centrele unde lucreaza expertii financiari Prestigeasig si sa stea la rand pentru a obtine asigurarea de care are nevoie.

Cu asigurari de viata, de sanatate, pentru masina si pentru locuinta, oamenii sunt mult mai puternici si fortele raului nu pot sa ii invinga.

Prestigeasig este un broker puternic se asigurari si onest in care romanii au din ce in ce mai multa incredere.

 

Mai nouă Mai veche