Spargere la un magazin din Fălticeni! Hoții au forțat ușa și au furat banii din casa de marcat

Luni, 18 iulie 2022, la ora 03.00, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 de către o femeie din municipiul Fălticeni, angajată a societății Raitar, despre faptul persoane necunoscute au sustras bunuri din magazinul situat pe bulevardul 2 Grăniceri.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că în jurul orei 02.30, firma de pază și intervenție RPG a intervenit la magazin după ce au sesizat că a fost declanșat sistemul de alarmare antiefracție. Agenții de intervenție au contactat-o pe angajata magazinului, care s-a deplasat la fața locului și a constatat că ușa de acces de la magazinul alimentar este forțată. Femeia a apelat 112 și a solicitat intervenția Poliției.

S-a stabilit faptul că din interiorul magazinului, dintr-un sertar situat sub casa de marcat, a fost sustrasă suma de 200 lei. Nu se reclamă furtul de produse alimentare, bunuri sau alte valori.

Magazinul este asigurat cu sistem de alarmare antiefracţie. A fost întocmit dosar penal privind infracţiunea de ,,furt calificat”, prejudiciul fiind de 200 lei.
Mai nouă Mai veche