Un bărbat care a refuzat să urce în ambulanță deși se simțea rău de trei zile, a murit în casa unui prieten, la Fălticeni

Vineri, 8 iulie 2022, la ora 09:43, autoritățile au fost sesizate prin apel la 112 despre faptul că Marcel T., de 51 de ani, a decedat la locuința lui Cătălin F. din municipiul Falticeni, județul Suceava.  

În urma cercetărilor s-a constatat că bărbatul locuia singur și era cunoscut ca o persoană care deseori consuma în mod excesiv băuturi alcoolice și suferea de afecțiuni pulmonare și cardiace, dar nu figura înscris la un medic de familie.

Joi, 7 iulie, bărbatul s-a deplasat la locuința amicului său Cătălin F. întrucât se simțea rău de trei zile, vomita și nu putea să mănânce. Prietenul lui a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță, care s-a prezentat la locuință, Marcel T. a refuzat să fie transportat la o unitate medicală. Acesta a înnoptat la locuința amicului său, care în dimineața zilei de vineri a constatat decesul.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Fălticeni pentru efectuarea necropsiei. Sunt continuate cercetările pentru stabilirea cauzei decesului.
Mai nouă Mai veche