Reținut în arest după ce a fost prins de trei ori în două luni conducând cu permisul suspendat

Un bărbat care a fost prins de mai multe ori la volan fără permis de conducere a ajuns în arestul IPJ Suceava. Este vorba despre Constantin Daniel Ierimiță, despre care în timul cercetărilor s-au constatat următoarele: 
  • la data de 25 mai 2022 a fost identificat în trafic, pe raza comunei Dorna Candrenilor, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Passat având permisul de conducere reținut și dreptul de conducere suspendat începând cu data de 19 mai 2022. În cauză a fost întocmit dosar penal.
  • la data de 31 mai 2022 a fost identificat în trafic, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Passat, având permisul de conducere reținut și dreptul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.
  • la data de 7iulie 2022 a fost identificat în trafic, pe raza municipiului Vatra Dornei, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Passat având permisul de conducere reținut și dreptul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosaru penal. 

Având aceste aspecte, la data de 8 iulie 2022, prin rdonanța lucrătorilor de poliție judiciară, s-a dispus măsura reținerii suspectului Ierimiță Constantin-Daniel pe o durată de 24 de ore. Suspectul a fost escortat și introdus la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche