VIDEO Un tânăr care plimba trei fete cu BMW-ul s-a izbit într-un stâlp după ce a ratat un viraj la stânga, pe un bulevard din Suceava. Toți patru au fost răniți

Joi, 7 iulie 2022, în jurul orei 2:00, Dănuț L., de 19 ani, din comuna Adâncata, în timp ce se deplasa la volanul autoturismului Bmw, pe strada Traian Vuia, a efectuat viraj la stânga pe strada Calea Unirii fără a adapta viteza la condițiile de drum, condiții în care a derapat și s-a izbit cu laterala stângă a autoturismului într-un stâlp de iluminat.

În urma evenimentului rutier, au suferit leziuni ușoare conducătorul auto și trei fete aflate în mașină. Toți patru au fost preluați de către echipajele medicale și transportate la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou“ Suceava. 

În urma evaluării medicale, diagnosticul pentru șofer a fost „contuzionat ușor prin accident rutier, contuzie coloană cervicală, contuzie coloană lombară, contuzie abdominală”. O pasageră de 19 ani, din Stroiești a suferit o contuzie ușoară la cotul stâng, o tânără de 16 ani, din Fântânele, a suferit contuzie coloană cervicală și contuzie gambă, iar o tânără de 17 ani, din Dumbrăveni, a suferit o contuzie de coloană cervicală.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava.

Mai nouă Mai veche