Bărbat găsit mort în casă, la Vatra Dornei, după ce nu a mai răspuns la telefon de o săptămână

Luni, 8 august 2022, la ora 14:30, la Poliția municipiului Vatra Dornei s-a prezentat un bărbat din comuna Florești, județul Cluj, care a sesizat faptul că Ilie R., din municipiul Vatra Dornei, nu mai răspunde la telefon din data de 01 august 2022 și nu a fost găsit nici la locuință, unde are ușile încuiate, existând posibilitatea ca acesta să fie decedat în locuință, întrucât este diabetic cronic.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că bărbatul în cauză are 55 de ani, locuiește singur, este cunoscut ca fiind bolnav cronic de diabet.

Ușa de acces în locuință a fost găsită încuiată pe interior cu sisteme de închidere asigurare tip yale și cu un zăvor metalic, iar din interior nu răspundea nimeni.

La fața locului a fost solicitat un echipaj de descarcerare a Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei care a deschis ușile de acces în imobil, iar bărbatul a fost găsit decedat în locuință.

Echipajul de pe ambulanța solicitată la fața locului a constatat decesul.

Cu ocazia cercetărilor la fața locului nu au fost descoperite urme de efracție sau distrugeri, nu lipsesc bunuri, valori sau înscrisuri, cu ocazia examinării pe corpul cadavrului în cauză nu au fost descoperite urme de violențe iar cadavrul a fost ridicat și depus la Morga Spitalului municipal Vatra Dornei în vederea efectuării unei autopsii medico-legale.

A fost notificat Serviciul de Medicină Legală Suceava pentru efectuarea autopsiei medico-legale.
Mai nouă Mai veche