Un bărbat beat din comuna Satu Mare și-a luat soția la bătaie. Polițiștii i-au întocmit dosar penal și l-au evacuat cinci zile din locuință

Luni, 8 august 2022, la ora 23:56, patrula din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin intermediul 112 de către o femeie din comuna Satu Mare, județul Suceava, cu privire la faptul că a fost agresată de către soț.

În urma cercetărilor s-a constatat că femeie locuiește în comuna Satu Mare, împreună cu soțul său și cei trei copii. Luni, în intervalul orar 19:30-23:00, în timp ce persoana vătămată se afla în locuință, a avut un conflict spontan pe fondul consumului de băuturi alcoolice cu soțul său.

În timpull conflictului, bărbatul a devenit agresiv și i-a aplicat soției sale mai multe lovituri cu palma în zona feței, motiv pentru care femeia a apelat 112, solicitând intervenția unui echipaj de poliție la fața locului.

Persoana vătămată a depus plângere plealabilă împotriva soțului său pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie și a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Având în vedere aceste aspecte, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului în cazul infracțiunilor de violență domestică, constantându-se faptul că există risc iminent, motiv pentru care a fost emis ordin de protecție provizoriu față de agresor pe o perioadă de cinci zile.

În cadrul ordinului de protecție provizoriu, au fost cuprinse următoarele: obligarea agresorului de păstrare a unei distanțe minime de 15 metri față de victimă cât și de locuința acesteia. 

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche