Beat și fără permis a furat un BMW și s-a izbit într-un gard, la Rădășeni

Duminică, 7 august 2022, la ora 18:29, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Mălini, au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier în comuna Rădășeni, un bărbat s-a izbit cu mașina într-un gard și este băut.

În urma cercetărilor s-a constatat că în jurul orelor 18:00, Bogdan T., din Rădășeni, județul Suceava, s-a deplasat la domiciliul lui Cristian I. din aceeași localitate și în lipsa proprietarului și fără acordul acestuia s-a urcat la volanul vehiculului BMW și l-a condus pe raza comunei Rădășeni. La un moment dat, în jurul orelor 18:25, în timp ce conducea vehiculul pe strada Ștrand din Rădășeni a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit în afara carosabilului și intrat în coliziune cu gardul unei locuințe.

Bărbatul a fost identificat la fața locului, iar cu ocazia verificării acestuia în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că acesta avea o alcoolemie de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea recoltării de probe de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” şi „furtul în scop de folosință”.
Mai nouă Mai veche