Accident grav în bucătăria unui hotel din Gura Humorului. O sticlă a explodat și cioburile au sărit în fața unei angajate

Duminică, 7 august 2022, la ora 19:45, Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată prin 112 despre faptul că s-a produs un accident de muncă la Hotelul Buchenland din Gura Humorului.

În urma cercetărilor s-a stabilit că Saveta G., de 53 de ani, din municipiul Fălticeni, lucra în bucătăria hotelului, iar la un moment dat, în timp ce steriliza prin fierbere mai multe recipiente din sticlă, în care se afla pastă de tomate, un astfel de recipient s-a spart, iar cioburile de sticlă i-au sărit în față.

O colegă a apelat 112 și a sesizat cele întâmplate. La fața locului s-a deplasat un echipaj de la stația de ambulanță Gura Humorului, care a preluat-o pe cea în cauză și a transportat-o la Spitalul orășenesc Gura Humorului.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.