Certificare ISO cu puteri magice la jumatate de pret

 


Multi antreprenori se intreaba de ce dosarele lor sunt respinse cand isi doresc sa participe la licitatiile publice? Ei stiu ca fac produse de calitate, ca serviciile lor sunt la superlativ si ca nu exista referinte negative din partea clientilor.

Cu toate acestea le sunt inaccesibile lucrarile din care ar putea iesi bani multi si asigurarea frontului de lucru pentru mai mult timp.

De asemenea, ei se uita cu frustrare la alti intreprinzatori cum reusesc intr-un timp scurt sa isi extinda afacerea: sa vanda in afara tarii in euro sau in dolari, sa aiba parteneriate cu companii internationale renumite.

Poate ca nu au descoperit inca secretul succesului in afaceri si este timpul sa il afle: se numeste  certificare ISO, documentul magic care propuleseaza in topul celor mai buni intreprinzatori dintr-un anumit sector de activitate. In ultima vreme se discuta mult despre etica in afaceri, concept care se implementeaza in viata de zi cu zi.

Certificarile iso au aparut la nivel international ca un raspuns al nevoii de onestitate al consumatorilor din partea furnizorilor de produse si de servicii.

Omul de afaceri trebuie sa demonstreze tututor ca:

-nu exploateaza angajatii, ci este preocupat de sanatatea si securitatea lor si le ofera cele mai bune conditii de lucru. Cine ar cumpara in aceste timpuri marfuri de la un producator care le-ar produce chinuind minorii sau exploatand sclavii?

Oamenii de astazi doresc sa stie ca si semenul lor se bucura de sanatate, de securitate si de respect in aceeasi masura in care se bucura ei.

-nu polueaza mediul, adica nu isi obtine castigurile otravind apa, solul si aerul si contaminand panza freatica. Nu arunca deseurile menajere sau industriale in rauri sau in lacuri, mai ales ca este posibil ca de acolo sa fie alimentate cu apa orase intregi. In plus, chiar daca nu ar servi ca surse de apa potabila, formele de viata din ele sunt puse in pericol de moarte. Sigur, combaterea poluarii costa, dar investitiile merita sa fie facute pentru ca datorita lor este sa lase mediul curat deoarece microuniversul  este casa tuturor formelor de viata de pe pamant.

Tot aici se incadreaza si protejarea resurselor si economia de resurse. Romanii au impresia ca vor avea apa mereu, fiindca au fost binecuvantati de divinitate cu apa proaspata si buna, in timp ce africanii sau arabii care traiesc in zonele desertice economisesc si ultima picatura de apa. Dar contaminand panza freatica, lucrurile se schimba. Apa binecuvantata devine imposibil de baut, cum s-a intamplat in zonele agricole in care se folosesc ingrasaminte chimice si substante pentru distrugerea daunatorilor. In fantanile construite cu cheltuiala si efort din satele de campie acum apa contine nitrati.

Cand perioadele de seceta sunt indelungate, romanii inteleg ca apa pe care o au din belsug si care valoreaza mai mult decat aurul este o resursa care s-ar putea sa se epuizeze intr-o zi. Tocmai de aceea, salariatii trebuie sa fie instruiti sa nu lase apa sa curga in timp ce clabucesc mainile sau sa o uite deschisa si sa plece din baie. Acelasi lucru se poate spune despre electricitate si despre pomii care cresc in gradini, in paduri sau in parcuri si sunt taiati fara mila, despre fanete si despre pamantul care se lasa nelucrat.

-calitatea produselor si serviciilor este excelenta. Un put absorbant daca este vidanjat, calitatea premium a acestui serviciu indispensabil consta in golirea totala a lui, in manipularea atenta a furtunului, sa nu fie contaminat pamantul si murdarita curtea si in spalarea putului absorbant cu un jet puternic de apa ca resturile sa nu se pietrifice pe peretii acestuia. Si din nou pe langa certificarea iso care demonstreaza calitatea vidanjarii si a manipularii materialelor se impune si certificarea iso privind protectia mediului care este atat de necesara firmelor de vidanjare. Ele trebuie sa detina spatii de depozitare sigura a produselor vidanjate, pentru ca aruncarea lor in natura inseamna microbi raspanditi in mediu si contaminarea acestuia.

-securizarea informatiei. De regula, firmele care ofera servicii de vidanjare au site-uri de prezentare si prin intermediul acestora se solicita si serviciile. Clientii care recurg la aceasta strategie si accepta sa completeze formularul cu datele personale au dreptul sa stie ca pagina este securizata si ca nimeni nu poate prelua si folosi abuziv acele date.

Certificarile iso sunt de mai multe tipuri, dar toate sunt importante si servesc mai multor sectoare de activitate.

Citind toate acestea, intreprinzatorul frustrat va intelege care este cauza reala a marginalizarii sale economice si se va grabi sa isi indrepte greseala, mai ales ca pana la data de 31 mai 2022 orice certificare iso poate fi obtinuta cu 50 % mai ieftin. Doua la pretul uneia este formula ideala care permite unei firme sau unei companii sa detina patru certificari importante prin care sa isi consolideze pozitia pe piata si sa demonstreze tuturor ca are un comportament etic in afaceri.

Certificarile iso sunt certificate de buna purtare din ce in ce mai apreciate de romanii care stiu ca pentru obtinerea lor este necesara indeplinirea standardelor si un comportament moral fata de societate si fata de mediu.

Este suficient ca intrerpinzatorul care doreste certificarile iso sa intre pe site-ul firmei care le emite in Romania si sa solicite consultanta sau tipurile de certificari dorite. Dupa discutiile care pot avea loc si telefonic si prin adresa de e-mail, se pun la punct documentele necesare, se fac toate tranformarile in bine si in cel mai scurt timp sunt emise certificarile care conduc firma care le poseda catre drumul victoriei in afaceri care este unul deosebit de frumos.

 

 

Mai nouă Mai veche