Dosar penal și ordin de restricție pentru un bărbat care și-a luat fiica la palme, la Cajvana

Sâmbătă, 6 august 2022, la ora 19.30, lucrătorii de poliție au fost sesizați prin 112 de către o tânără de 25 de ani, din orașul Cajvana, despre faptul că a fost agresată fizic de către tatăl acesteia Gavril P., de 48 de ani.

În urma cercetărilor, apelanta a fost identificată la domiciliul bunicilor săi, situat în orașul Cajvana. Din discuțiile purtate cu aceasta a reieșit faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 18:00, în timp ce se afla la domiciliul bunicilor săi, la un moment dat a venit tatăl său care a pătruns fără drept în curtea locuinței și a început să îi adreseze cuvinte și expresii jignitoare și amenințări fiicei sale, creându-i acesteia o stare de temere. Ulterior, bărbatul a lovit-o cu palma în zona feței pe fiica sa, după care a părăsit locul respectiv.

Ca urmare a agresiunilor, victima nu a solicitat intervenția unui echipaj ambulanțier la fața locului.

Victima a depus plângere penală împotriva tatălui ei, iar cu privire la acest eveniment a fost emis un ordin de protecție provizoriu valabil pentru cinci zile. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,violență în familie”, „amenințare” și „violare de domiciliu”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.