Interesați de pictura pe numere cu șasiu? Iată oferta de la Pictorul Fericit!

 

Ați încercat până acum să pictați pe numere? Ideea grozavă de acest tip vine inspirată dintr-un concept cu rădăcini mai vechi. Se crede că încă din perioada marelui Da Vinci a fost gândită o metodă care să ajute la crearea într-un mod simplu, rapid și fără posibilitate de a greși, a unui tablou. Da Vinci își punea discipolii să picteze mici porțiuni din tablouri mari. Iată că după ani și ani conceptul se reîntoarce, sub o altă formă. Americanii îi spun proiect do it yourself, noi îi spunem simplu pictură pe numere.

Presupune să aplicați culoare în fiecare chenar foarte bine delimitat pe pânza de bumbac. O simplă corespondență între număr și culoare vă ajută să vă dați seama unde și ce culoare să aplicați. Ghidați de o așa-zisă harta a culorilor și numerelor, veți reuși să duceți la bun sfârșit un tablou perfect.

Încercați pictura pe numere cu șasiu

Dacă vă tentează ideea de a fi propriii creatori ai unor tablouri, încercați pictura pe numere cu sasiu. În această variantă vorbim despre pânză de bumbac ce este fixată deja pe un cadru din lemn. Asta înseamnă că veți picta mai ușor, mai practic, având pânza perfect întinsă. Fie că veți folosi sau nu un șevalet, pictura pe numere cu șasiu va fi mai ușor de mânuit.

Veți găsi astfel de produse la Pictorul Fericit, magazin online de nișă, cu picturi și materiale premium de pictură. Amintim aici de șevalete, pânze, culori, pensule și nu numai. Comenzile pot fi plasate exclusiv online.

Cumpărați kit complet de pictură pe numere

Este mai avantajos să achiziționați un kit complet de pictură pe numere. Kitul conține nu doar pânză de bumbac cu șasiu inclus, ci și setul complet de culori acrilice, precum și set de 3 pensule de mărimi diferite. Asta înseamnă că aveți la îndemână tot ce este necesar pentru a începe de îndată să pictați.

Veți observa că setul de culori vine ambalat în recipiente mici, cu închidere etanșă. Culorile nu au nevoie de diluare și sunt suficiente nu doar pentru a termina pictura, ci și pentru a face și eventuale retușuri dacă sunt necesare.

Pictorul Fericit poate fi începutul unui hobby

Poate că nu aveți neapărat talent la pictură, poate că nici nu vă închipuiați că veți face asta. Este însă tentant să vă creați propriile tablouri cu care veți decora casa. Este o manieră grozavă de a descoperi arta, de a picta simplu. Activitatea în sine poate deveni un hobby pentru oricine. Este cu atât mai mulțumitor, cu cât puteți decora casa cu tablourile create.

Dacă sună tentant, ați dori să încercați pictura pe numere ca o distracție și aventură în lumea culorilor, dacă veți dori să încercați o altă variantă de a vă destresa și de a vă deconecta de la stresul cotidian, nu ezitați să încercați pictura pe numere cu șasiu. Găsiți variante diverse ca tematică la PictorulFericit.ro.

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2, Suceava

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540


Mai nouă Mai veche